Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Troubleshooting Bingkai Kad Jemputan

Troubleshooting Bingkai Kad Jemputan - memadukan sebuah reka bentuk jemputan perkahwinan tentulah harus mempunyai helah helah asas yang perlu dikuasai, seperti misalnya dalam mengabungkan sebuah dbingkai ke dalam reka bentuk undangan yang sedang Anda buat.

Seperti misalnya yang kelihatan pada produk designkadkahwin.com dibawah ini, tampak kelihatan rapi dan memaparkan kesan yang kelihatan sempurna.

Troubleshooting Bingkai Kad Jemputan
Design kad kahwin di atas adalah tampak isi dari produk reka bentuk kami serie 085 The Wedding. Anda boleh melakukan inspirasi seperti pada design yang kami buat. tentunya anda perlu kreatif dan jangan sampai anda melakukan jiplak, kerana itu melanggar undang-undang ya. tidak baik.

Sebenarnya untuk melakukan penggabungan bingkai kad jemputan agar terliaht sempurna dan memaparkan kesan yang istimewa terbilang cukup mudah loh. apa saja tips tipsnya, ambil perhatian tutorial di bawah ini:

Ambil perhatian dan pertimbangkan reka bentuk yang sedang anda buat

Troubleshooting Bingkai Kad Jemputan

Maksud kami disini adalah, anda sebelum memilih sebuah bingkai untuk digabungkan kedalam reka bentuk, ambil perhatian dulu apakah warna dan konsep sudah sesuai. dan apabila anda tidak teliti dalam hal ini akan mengakibatkan reka bentuk jemputan yang anda buat tidak mempunyai hasil yang sempurna.

Buat Sendiri, Atau download dipenyedia gambar bingkai kad jemputan

Pernah terbayang dibenak para pembuat reka bentuk jemputan bahawa diperlukannya sebuah bingkai untuk melengkapkan reka bentuk yang desang dibuat adalah dengan cara memilih bingkai atau dengan cara membuat bingkai sendiri. tentu hal ini lebih baik apabila menggunakan cara membuat bingkai sendiri kerana boleh lebih sesuai dengan reka bentuk yang anda inginkan. dan jika memandangkan praktisnya, tentu lebih praktikal menggunakan bingkai jemputan dari laman web penyedia gambar.

Buat Sebuah Demo

Buat Sebuah Demo

Sebuah demo sudah harus dan wajib bagi para pereka jemputan menyiapkan sebuah demo atau hasil jadi, dan ini sangat berguna untuk menjadi sebuah pratonton pada sebuah perpaduan antara bingkai yang anda terapkan kedalam reka bentuk yang sedang anda buat.

Ketiga tips yang telah anda baca ini adalah lebih mengarah ke sebuah pengarahan konsep untuk tutorial berserta menggunakan aplikasi anda boleh melawat templatekadkahwin.com pada setiap harinya.Jangan lupa juga untuk anda yang memang sedang merencanakan sebuah perkahwinan dan tak sempat memilih atau menentukan sebuah reka bentuk jemputan yang menarik, maka penyelesaian yang tepat Adalah melakukan order pada kami di designkadkahwin.com.Semoga maklumat pada pagi ini bermanfaat dan sampai Jumpa. 

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.