Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Panduan Dasar Bisnes Kad Kahwin

Panduan Dasar Bisnes Kad Kahwin

Panduan Dasar Bisnes Kad Kahwin - Pada zaman yang sedang moden dan serba canggih ini memang apa apa serba mahal dan akan lebih hemat apabila kita boleh membuat sebuah inovasi terbaru. misalnya saja kita boleh membuat sebuah perniagaan jemputan perkahwinan. Tapi untuk memulakan sebuah perniagaan jemputan perkahwinan pastikan anda sudah mengetahui panduan sebelum menjalankannya.

Jangan memikirkan untung terlebih Dahulu

Sudah menjadi tabiat setiap orang apabila membuat suatu usaha baru yang sedang dibina, padahal ada perkara yang penting di dalamnya yang wajib diketahui iaitu:
  • Modal
  • Menguasai atau sekurang-kurangnya mengetahui seni reka bentuk
  • Memahami Harga jual reka bentuk dipasaran
  • Keunikan produk reka bentuk yang dijual.

Modal

Panduan Dasar Bisnes Kad Kahwin
Hal pertama tentu yang perlu dipertimbangkan adalah modal, seberapa besar atau kecil yang diperlukan itu layak dinamakan sebuah modal. modal dalam memulakan perniagaan kad jemputan perkahwinan boleh berupa perbelanjaan membeli: komputer, pencetak, software pro, dan peralatan tulis kantor lain.

Menguasai atau sekurang-kurangnya mengetahui seni reka bentuk

Panduan Dasar Bisnes Kad Kahwin

Jika anda dilahirkan tanpa minat atau bakat dalam bidang reka bentuk, sebaiknya anda berfikir dua kali dalam memulakan bisnes kad kahwin ini. kerana didalam persaingan sebuah perniagaan jemputan perkahwinan bukan hanya harga yang menjadi penanda aras, akan tetapi reka bentuk yang mempunyai karisma khusus juga boleh menjadikan sebuah kejayaan dalam membina sebuah usaha jemputan perkahwinan.

Jika anda bertekad keras untuk memulakan perniagaan ini, ada baiknya anda belajar secara otodidak atau boleh juga dengan cara mengikuti latihan khusus seperti mengambil kelas khusus reka bentuk.

Memahami Harga jual reka bentuk dipasaran

Seterusnya adalah memahami harga pasaran reka bentuk, disana kami menyarankan untuk anda membuat harga yang relevan dan sesuai dengan reka bentuk yang anda buat.

Keunikan produk reka bentuk yang dijual.

Panduan Dasar Bisnes Kad Kahwin

Buatlah sebuah reka bentuk jemputan yang memberikan kesan keunikan yang berlainan dari yang lain. dan hal ini tentunya akan membuat usaha reka bentuk anda berkembang.

Untuk panduan panduan selanjutnya akan kami berikan pada lain waktu dan kesempatan berikutnya. semoga boleh menjadi insipirasi dan tetap semangat ya.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.