Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Kad Kahwin Simple

Kad Kahwin Simple

Kad Kahwin Simple - Menentukan kad perkahwinan dari jauh hari disaat pernikahan adalah salah satu cara yang tepat. kerana dengan anda menghendakkannya pada jauh hari, semua urusan di dalamnya akan lebih terkodinir. mulai dari urusan foto prawedding, gaun pengantin, tempat, sehingga urusan sajian untuk para tamu jemputan.

Anda boleh menempah ke beberapa reka bentuk membuat kad perkahwinan untuk lebih menjimatkan masa dari sisa hari menjelang hari perkahwinan yang sudah ditentukan.

Anda boleh memilih beberapa design kad kahwin simple, elegan, cantik, unik ataupun menarik. yang mana-mana kad jemputan perkahwinan yang akan anda gunakan, Insya Allah akan memberikan makna yang dalam bagi para tetamu yang menerima kad perkahwinan anda.


Namun jika anda terhalang masa yang mana dalam ertikata waktu yang tersisa sangat sedikit kerana hal lain. Disyorkan anda untuk memeilih design kad kahwin yang simpel, kerana reka bentuk yang simpel akan mempercepatkan proses selesainya kad perkahwinan dan siap untuk dicetak dan diedar kepada para tetamu yang hadir nantinya.

designkadhkahwin.com dengan ini menawarkan kepada beberapa rakan sebuah design kad kahwin yang siap pakai dan mudah di edit, anda boleh meminta bantuan edit kepada pengusaha percetakan agar isinya lebih sesuai dengan yang di inginkan. '

Seperti apa sampel design kad kahwin yang telah kami buat? tidak hanya pilihan reka bentuk yang simple tetapi bermula dari reka bentuk elegan, cantik serta menarik pun ada dan boleh didapati didalam fail yang percuma boleh anda download.

Ragam pilihan format pun tersedia, seperti:


Dengan pilihan format yang beraneka ragam tentunya ini akan memudahkan anda memilih format mana yang lebih mudah untuk disunting.

Selain siap pakai dan mudah digunakan, harga template kad kahwin ini pun cukup murah. Anda tidak perlu bimbang mengeluarkan biaya mahal dalam urusan design kad perkahwinan.

Untuk memastikan bahawa file yang kami berikan itu adalah asli, kami mempersediakan anda untuk memuat turun mereka terlebih dahulu, terserah anda mau pilih format mana. dan untuk membuka fail yang telah anda download, anda hanya perlu membayar RM. 125.

Baca keterangan dibawah ini :

Bagaimana murah bukan. dan tentunya template yang anda gunakan ini akan berfungsi di lain waktu ketika memerlukannya lagi. atau boleh anda gunakan untuk memulakan bisnes kad kahwin.

pilihan yang tepat dan juga bijak bukan,? untuk itu akan miliki ragam design kad kahwin yang mempunyai reka bentuk lengkap. info lengkap sila hubungi kami di:

WA / Telp. / SMS: +62.85.285.454.435
Pin BB: 7d750d10

Terimakasih.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.