Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

design kad kahwin murah ? designkadkahwin.com

design kad kahwin murah ? template kad kahwin diy designkadkahwin.com | sebagai mana rekan tahu bahwa, Perkahwinan adalah upacara pengikatan janji nikah yang dirayakan atau dilaksanakan oleh dua orang dengan maksud meresmikan ikatan perkawinan secara norma agama, norma hukum, dan norma sosial. Majlis perkahwinan mempunyai banyak ragam dan variasi mengikut tradisi suku bangsa, agama, budaya, maupun kelas sosial. Penggunaan adat atau aturan tertentu kadang-kadang berkaitan dengan peraturan atau hukum agama tertentu pula.

Pengesahan secara undang-undang suatu perkahwinan biasanya terjadi pada saat dokumen bertulis yang mencatatkan pernikahan ditanda-tangani. Upacara perkahwinan sendiri biasanya merupakan acara yang dilangsungkan untuk melakukan upacara mengikut adat-istiadat yang berlaku, dan kesempatan untuk meraikan bersama rakan dan keluarga. Wanita dan lelaki yang sedang melangsungkan pernikahan dinamakan pengantin, dan setelah upacaranya selesai kemudian mereka dinamakan sua
mi dan istri dalam ikatan perkahwinan.

Kad jemputan perkahwinan

Kad jemputan merupakan sebuah alat untuk memberikan maklumat kepada para tetamu yang akan dijemput pada majlis penikahan di mulai.

berbagai macam saiz dan model menjadi pilihan tersendiri bagi pemilik acara perkahwinan. ada yang berbrntuk POSTAD, jenis kartun, elegan, klasik, dll. contoh reka bentuk kad jemputan :

design kad kahwin murah

Design kad kahwin murah 

Design Kad Kahwin dengan harga murah banyak beredar di pasaran baik dijual secara dalam talian atau melalui pencetak undangan. namun beberapa design undangan nikah, ada juga yang tidak mempunyai kesesuaian terhadap peminat atau pemesan kad jemputan. boleh dikategorikan wajar, kerana selera setiap orang pasti berbeza.

Disamping ragamnya selera reka bentuk setiap orang, designkadkahwin.com hadir dimalaysia khususnya dalam reka bentuk kad kahwin dalam talian. kami selaku pereka yang sudah bekecimpung dalam dunia reka bentuk di desaingrafis.co.id.

Setelah lamanya kami membangunkan reka bentuk kad jemputan, banner, kaos, di laman web desaingrafis.co.id. dengan segala niat dalam berpastisipasi hadir dimalaysia dalam rangka meramaikan dunia reka bentuk kad jemputan perikahan.

design kad kahwin murahDesignkadkahwin.com hadir dengan berbagai macam template kad perkahwinan yang mempunyai lebih dari 1 format. berbeza dengan di indonesia, jika kami menyediakannya dengan berbentuk kaset. di malaysia ini kami meneydiakan yang simpel dan juga mudah iaitu menyediakan link download yang telah kami simpan di google drive. jadi anda tidak perlu mengeluarkan kos ongos kirim dari indonesia dan juga malaysia.

Yang menjadi perbezaan designkadkahwin.com adalah cara melakukan ordernya. kenapa berbeza?


design kad kahwin murah ? designkadkahwin.com

Kerana kami mengutamakan anda selaku pelanggan untuk terlebih dahulu memuat turun reka bentuk yang anda pilih dan selepas itu anda membayarnya. setiap fail yang telah dimuat turun kami berikan password. dan password untuk membuka fail itu akan kami berikan, ketika anda melakukan pengesahan pembayaran disini.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.