Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

design kad kahwin hard cover

templatekadkahwin.com | Kumpulan karya tebaik dan terkini template Design Kad kahwin Hard Cover (Update 2015) versi indonesia dalam format CorelDraw. Koleksi 50 reka bentuk mewah ini meliputi pelbagai bentuk / model, dan hampir 75% bertema Gold Ornament, untuk menambah daya tarik / powerfullnya.

Koleksi Template Design Kad Kahwin ini sangat mudah digunakan, hanya cukup melakukan klik, anda boleh melakukan edit sendiri, nama pengantin, tempat, masa, keluarga kedua mempelai, turut mengundang, dan aksesori yang lain hanya dgn program coreldraw.

Anda tidak perlu pening kepala lagi memikirkan reka bentuk dan lay out kad undangan hard cover. Dengan template ini semua keperluan anda untuk membuat reka bentuk kad kahwin hard cover terjawab dengan mudah. Anda cukup memilih dari koleksi template reka bentuk undangan yang ada di DVD ini dengan TOTAL 1 DVD (50 reka bentuk).

design kad kahwin hard cover

DEMO :
design kad kahwin hard cover

design kad kahwin hard cover

design kad kahwin hard cover
 

Untuk design kad kahwin hardcover versi malaysia akan segera sedia di designkadkahwin.com. maklumat lebih jelas sila hubungi kami di telefon: +62.85.285.454.435 | BBM: 7d750d10

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.