Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Template kad kahwin format psd photoshop

Design Kad Kahwin - Template Kad Kahwin, Template kad kahwin format psd photoshop

Selamat pagi semua, di hari Khamis yang indah ini official blogs designkadkahwin.com akan membahagikan macam template kad kahwin format psd photoshop.

Walinatul Urus - template design kad kahwin format Photoshop

template kad kahwin format psd photoshop

Diatas ini adalah demo template design kad kahwin format photoshop, Anda boleh mendapatinya dengan cara menuju link ini. untuk penjelasan sedikit tentang template format psd ini, design ini sangat cukup terbilang cantik dan memberikan kesan yang istimewa.jika diatas adalah bagian dari cover luarnya dibawah ini tampilan dari isi design kad kahwin nya :

template kad kahwin format psd photoshop

Pada bahagian cover maupun luar, anda boleh mengubah isi sesuai dengan apa yang diinginkan. misalnya pada bahagian sisi nama mempelai pengantin lelaki mahupun wanita, hmm sangat sesuai template design ini khusus para designer dan pengusaha percetakan. jadi lebih mudah kerana mudah untuk merubahnya.

Lihat Juga : Kad Kahwin 2016

Dibawah ini adalah tampilan dari sisi belakang kad kahwin :

template kad kahwin format psd photoshop

peta lokasi dari sebuah lokasi acara pernikahan sangat tersusun rapi, disini juga boleh disesuaikan lagi dengan nama alamat yang sesuai dengan apa yang di inginkan.
Hmm, cantik sekali ya design kad kahwin ini, sangat rapi dan kelihatan cantik untuk undangan pernikahan, berikut pandangan luar secara lurus.

template kad kahwin format psd photoshop
Tertulis dengan kalimah :
Air mawar direnjis wangi, Beras Kunyit kami taburi
Undangan kami setulus hati, semoga ikatan diberkati illahi.
Tertarik dengan template design kad kahwin ini, ? Anda bisa mendapatkannya dengan cara mendowonload nya versi psd di bawah ini :


Baca petunjuk donwload nya langsung dari website kami di link berikut ini :

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.