Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan - Jika Anda hendak mencari software untuk buat kad kahwin sendiri namun susah untuk mendapatinya , maka Anda tidak perlu khawatir, karena templatekadkahwin.com akan memberikan 5 software pembuat kad kahwin yang bisa Anda akses /download secara gratis.

1. IDo Wedding Couple Edition


Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan
Direka untuk membantu pengantin baru mengatur rancangan perkahwinan mereka. Aplikasi ini termasuk kenalan dengan nama individu dan butir-butir seperti maklumat alamat, maklumat kenalan dan banyak lagi.

Undangan dapat ditugaskan untuk butiran kenalan tertentu, anda boleh menetapkan beberapa kenalan dengan undangan yang sama dan peserta akan mengandungi semua kenalan yang dijemput untuk perkahwinan dan resepsi.

Download
Type : Free Trial
Size :17.60 MB

 

2. PrintingPress 7.0, Personal Edition

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan
Software terbaik untuk mencetak undangan dan pengumuman di rumah. Percetakan Tekan mudah digunakan, bekerja dengan alat apapun, termasuk text bergaya & grafik dan membuatnya mudah untuk mengatasi sampul surat dan menambah foto atau gambar apa-apa untuk kad untuk hasil yang tampak profesional di rumah.

Bekerja dengan alat apapun. Termasuk beratus-ratus projek sampel dan gambar. Untuk memutuskan memutuskan mana versi Percetakan yang tepat untuk anda.

Download
Type : -
Size : -


 

3. Greeting Card Factory Deluxe

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan
Versi baru ini kepada Mengandungi Maklumat koleksi Utama dari kartu Berkualitas menugal Untuk SETIAP Acara dan Kesempatan. 
DENGAN Bergraf Yang indah, teks Efek dan sentimen tulus Untuk Memilih dari, Anda Akan Membuat Kad Ucapan yang Tidak Hanya Terlihat Biasa tapi mengungkapkan batin-terpanjang Perasaan Anda SETIAP kali.

Download
Type : -
Size :-

4. PrintMaster Platinum

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan
Mempunyai beribu-ribu template dan alat-alat untuk membantu anda membuat item menarik dengan semua gambar kenangan anda. Anda juga boleh memilih dari lebih daripada 150,000 gambar clip art untuk membantu meningkatkan item seperti jemputan atau kad ucapan. 
Hal ini membolehkan anda untuk membuat item dengan tema, yang boleh digunakan untuk beberapa produk. Misalnya, anda boleh merancang undangan untuk sebuah acara dan kemudian menggunakan tema yang sama untuk tempat pemegang untuk digunakan untuk tempat duduk tamu di meja. Ada juga banyak tema yang berbeza yang terdapat dalam perisian yang boleh digunakan untuk setiap produk yang anda buat.
Download
Type : -
Size :960.33 KB 


5. Hallmark Card Studio® 2016

Software Untuk Membuat Jemputan Kad Jemputan
lebih dari 15.000 Hallmark Cards & Projek untuk setiap majlis termasuk Ulang tahun, Krismas, Paskah, Hari Valentine, Hari Tahun Baru, Hari Ibu, Hari Bapa, Hanukkah, Perkahwinan, Ulang tahun, New Baby, Terima Kasih, Simpati, Graduasi, Retirement dan banyak lagi!Lebih 21,000 imej Clip Art Premium untuk berpakaian reka bentuk anda.Lebih 12,000 Sentimen Hallmark membantu anda mengatakan dengan betul setiap masa.
Cetak, e-mel atau berkongsi di laman sosial dengan hanya 1 klik.bertambah baik Muka Pengguna membantu anda mencari kad yang sempurna atau projek dengan lebih cepat berbanding sebelum iniPROSES PEMASANGAN BOLEH AMBIL AN HOUR ATAU LEBIH PANJANG.Sila membenarkan pemasangan satu kali ini selesai sebelum memulakan semula atau mematikan komputer anda.

Download
Type : -
Size :-

Mau lagi software yang lebih banyak lagi? nantikan info selanjutnya ya. jangan lupa Anda share. sekian dan sampai jumpa.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.