Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Gambar Kartun Kahwin Yang Lucu

Gambar Kartun Kahwin - suatu gambar di dalam reka bentuk kad undangan perkahwinan memang menjadi daya tarik tersendiri bagi yang melihatnya. selain itu ada juga yang suka terhadap kad undangan yang menggunakan macam-macam reka bentuk yang berbeza.

Namun yang paling kita temui adalah reka bentuk undangan pernikahan dengan gambar asli menggunakan foto dari mempelai lelaki dan juga wanita. Namun apa jadinya ketika undangan tersebut direkabentuk menggunakan gambar kartun? sudah pasti unik dan jarang kita temui.

Misalnya saja pada contoh gambar kartun kedua mempelai dibawah ini, yang kami kutip dari Mtwline:

Gambar Kartun Kahwin
Pada gambar diatas kelihatan sangat lucu dan menggemaskan kedua mempelai dalam bentuk kartun, dengan busana yang tetap terkombinasi dan baluran nuansa warna ungu yang cerah menjadikan gambar kartun kawin ini sesuai untuk di penyesuaian dalam sebuah reka bentuk jemputan perkahwinan.
Selain gambar kartun yang sudah kita lihat di atas Ada juga gambar kartun kahwin berikutnya dibawah ini:

Gambar Kartun Kahwin Yang Lucu

Gambar Kartun Kahwin Yang Lucu

Gambar Kartun Kahwin Yang Lucu

Setelah anda melihat berbagai macam gambar kartun kahwin yang lucu, sudah pasti terfikir untuk membuat reka bentuk jemputan perkahwinan dengan tema kartun. Jika begitu selamat mencuba, terimakasih telah melawat dan mampir.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.