Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Contoh Design Kad Jemputan Perkahwinan

Contoh Design Kad Jemputan Perkahwinan - Perkahwinan adalah salah satu peristiwa yang paling membahagiakan kepada setiap orang. Untuk setiap pasangan, perkahwinan adalah salah satu perkara yang paling diingini. Namun tidak jarang, ada beberapa pasangan yang bertengkar saat menjelang hari bahagia mereka. Hal ini wajar saja terjadi, kerana mengurus acara pernikahan bukanlah hal yang mudah. Banyak perkara yang perlu diurus, mulai dari bangunan tempat resepsi pernikahan, gaun pengantin, hiasan, hidangan, hingga jemputan pernikahan.

Contoh Design Kad Jemputan Perkahwinan

Dalam mengurus perkara-perkara tersebut, kadang-kadang semua orang mempunyai pendapatnya masing-masing sehingga timbulnya pergaduhan yang mengakibatkan sebuah pertengkaran. Dan salah satu perkara yang paling sering menjadi sebuah perdebatan adalah saat setiap pasangan harus memilih design untuk kad jemputan perkahwinan mereka. Biasanya baik mempelai lelaki dan wanita mempunyai pendapatnya sendiri mengenai mana design kad jemputan yang lebih bagus.


Bagi anda yang saat ini sedang dalam peringkat awal mempersiapkan pesta perkahwinan, anda tidak mahu kan mengalami sebuah pertengkarang hanya kerana berbeza pendapat dalam memilih kad jemputan?

Untuk mengelakkan perkara itu, di bawah ini ada beberapa Contoh Design Kad Jemputan Perkahwinan, yang boleh anda jadikan sebagai cadangan.

 Design Kad Kahwin 087  Template Design Kad Kahwin 015 The Wedding

  Template Design Kad Kahwin 05 The Wedding


  Design Kad Kahwin 022


Itulah 4 Contoh Design Kad Jemputan Perkahwinan, semoga boleh menjadi pilihan anda dalam memilih design untuk kad jemputan perkahwinan.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.