Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

Buat Design Kad Kahwin Online

Design Kad Kahwin Online - Jika anda berfikir bahawa membuat reka bentuk hanya boleh dibuat secara online dan menggunakan software-software tertentu. namun jika pendapat itu masih terdapat pada benak anda, itu merupakan salah besar. kerana apa? kerana sebuah reka bentuk kini sekarang boleh dibuat secara online.

Menggunakan Apakah Buat design kad kahwin online ?


Kita sekarang boleh cuba membuat reka bentuk kad jemputan perkahwinan secara online dengan aplikasi yang dipersembahkan oleh Canva.

Buat Design Kad Kahwin Online
Didalam mengaksesnya anda hanya perlu melawat laman web rasminya di: https://www.canva.comketika anda sudah berkunjung ke laman web canva, anda boleh melakukan pendaftaran menggunakan akaun facebook atau akaun google anda.Setelah itu maka anda akan dibawa ke papan pemuka yang mana anda boleh memulakan mengaplikasikan sebuah reka bentuk yang lebih diinginkan.

Buat Design Kad Kahwin Online

Display web aplikasi yang mudah digunakan membuat anda sebagai pengguna baru tidak akan sukar menguruskan permohonan tersebut. Yang perlu anda lakukan hanyalah membiasakan dan lambat laun anda akan terbiasa menggunakan aplikasi persembahan canva ini.Masih banyak lagi aplikasi yang boleh membuat reka bentuk kad kahwin online, dan akan kita bahas di lain kesempatan. akhir kata semoga bermanfaat dan sampai jumpa.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.