Percuma

Format ai (adobe illustrator)

Titulo

3 Software Kad Jemputan Kahwin

3 Software Kad Jemputan Kahwin - Merasai semangat reka bentuk dan ingin DIY sendiri set jemputan perkahwinan anda? Kami mendapatkan anda. Kadang-kadang apa yang anda inginkan hanya ada di otak anda dan hanya anda yang boleh menariknya keluar. Anda akan memerlukan beberapa alat untuk membuat hal ini terjadi, jadi mari kita bicara software desain jemputan perkahwinan, baik besar dan kuat atau kecil dan mudah untuk belajar.

Adobe Creative Suite mengandungi akses ke array program grafik profesional tahap seperti Photoshop, Illustrator, InDesign dan yang akan membolehkan anda paling kebebasan untuk bermain dan membuat. Creative Suite berjalan sekitar $ 60 per bulan (dengan percubaan percuma 30-hari!), Sehingga tidak untuk semua orang. Tapi jika anda sudah mempunyai akses atau ingin memulakan dengan program ini pula, Photoshop, Illustrator, InDesign atau akan menjadi pertaruhan terbaik anda.

Lihat Juga :

Software Buat Kad Kahwin Sendiri lainnya

Software Buat Kad Kahwin Sendiri lainnya
Sahaja perlu perhatian bahawa kerana mereka adalah program tahap profesional, mereka mempunyai kurva belajar tahap profesional, juga. Mari kita meneroka pilihan ini dan kemudian pergi ke beberapa perisian bebas dan murah di mana keluk pembelajaran tidak cukup curam.

Adobe Illustrator

3 Software Kad Jemputan Kahwin
Untuk suite jemputan mana tipografi adalah kunci, Illustrator yang sesuai. Grafik yang berasaskan vektor (bermakna tidak diperbuat daripada piksel), sehingga anda akan mendapatkan output halus pada jenis dan ilustrasi Anda elemen sementara masih boleh memasukkan foto atau grafik berasaskan pixel lain. Anda akan dapat menyertakan font kegemaran anda, kegemaran saham atau kebiasaan ilustrasi, dan boleh menetapkan mereka sebagai anda sila.

Adobe Photoshop

3 Software Kad Jemputan Kahwin

Photoshop mempunyai kemampuan sama susun atur dengan Illustrator dengan menambah kesan manipulasi grafik yang kuat bahawa anda mungkin sudah tahu tentang. Anda akan dapat membuat jenis dan memasukkan foto atau gambar lain, tapi pastikan anda menetapkan saiz gambar anda menjadi 300 dpi (dots per inch) atau mereka piksel akan mula kelihatan cantik janky dalam jenis program grafik.

Adobe InDesign

3 Software Kad Jemputan Kahwin
InDesign bukan program grafik seperti Illustrator atau Photoshop, tetapi perkakas susun atur yang memungkinkan anda tan kawalan atas dokumen mana teks dan paragraphics adalah kunci, seperti pada program anda. Gabungan besar akan membuat grafik anda di Photoshop atau Illustrator dan kemudian mengimportnya ke InDesign untuk lay out jenis anda. Ini akan membuat mewujudkan baik meletakkan-out perenggan memenangi.

Tidak ada komentar

cars

Diberdayakan oleh Blogger.